Extremni spust

extrem spust

PRIJAVLJENIH: 13/36
36%

V Sloveniji na prireditvi Špas na vas, 26. in 27. avgusta.

Zgodilo se je. Najprej v Ameriki, nato v Braziliji in Avstraliji, letos pa že tretjič tudi pri nas v Sloveniji. Extreme barbie jeep racing. Igra v spustu u otroškimi vozili, kjer deluje le gravitacija, vendar z odraslimi osebami.

Spust bo potekal v soboto 26. in nedeljo 27. avgusta na hribu v Spodnji Javoršici pri Moravčah in sicer v skupinah od 4 do 6 vozil. Steza bo dolga 100 metrov. Kdor prvi doseže cilj gre v polfinale in finale. Največje število možnih tekmovalcev je 36.
Urnik voženj si lahko ogledate na zavihku časovnica.

Pravila / Potek

01Prijavijo se lahko vsi starejši od 18 let. Za tekmovanje je obvezno svoje otroško vozilo (odstranite akumulator in pogon), zaščitna oprema; čelada, rokavice, želva.

02Vsak udeleženec se skupaj z vozilom povzpne na štartno ploščad (vrh hriba), biti mora ustrezno zaščiten. Tekmovalci se postavijo v vrsto, drug ob drugem na vrhu hriba in se na štartni znak hkrati spustijo po hribu. Potem pa deluje le še gravitacija…. Zmagovalec je tisti, ki prvi pripelje do cilja.

03Zmagovalec prejme nagrado za najhitrejšega barbie racing voznika.

Prijave

Prijave zbiramo do petka, 25. avgusta 2017, oziroma do zapolnitve maksimalne kvote tekmovalcev; preko prijave spodaj, na e-naslov: prijava@spasnavas.si in na INFO PULTU na prizorišču, najkasneje 1 uro pred tekmovanjem (število prijav je omejeno!).
Vsako poslano prijavo vam potrdimo.

Urnik voženj si lahko ogledate na zavihku časovnica.

Ime in Priimek (obvezno)

Vaš e-Mail (obvezno)

Kontakt (obvezno)

Zadeva

Sporočilo

Sponzorji

Sponsor #1Sponsor #2Sponsor #3Sponsor #4Sponsor #5Sponsor #6Sponsor #7Sponsor #8